Byter till wordpress

Jag testar en massa saker för att det går. Jag började med egen html- och css-kod och gick sedan vidare till Jekyll och lite senare också till Hugo (båda är så kallade static site generators). Då jag inte lyckades få gitlab att lyckas bygga och skicka över den genererade Hugosidan till min webbserver så blev det lite tröttsamt att hålla på, med tanke på att jag ofta skriver blogginlägg på olika datorer lite när jag känner för det.

Därför har jag nu gjort det jag absolut inte hade tänkt att göra, det vill säga installera wordpress. Det finns tydligen en plugin som genererar wordpress-sidor till statiska html-filer och det kan hända att jag testar det, men annars så är det wordpress som gäller nu.

Det kommer väl innebära fler inlägg får vi hoppas. Mer om konservering framför allt!

Just nu finns typ ingenting här, men alla gamla inlägg kommer komma tillbaka inom kort. Jag ska väl också fixa nåt snyggt tema.