Om mig

Hej!

Jag heter Jocke och jag har av någon anledning en hemsida. Till vardags jobbar jag som röntgensjuksköterska (jag tar röntgenbilder alltså) på Hudiksvalls sjukhus och på fritiden tar jag mest hand om mina två söner, bakar surdegsbröd eller fixar med huset.

Mina intressen ligger i en blandad kompott bestående av av miljöfrågor, musik, odling, hermetisk konservering/inkokning, historia, runor och ja… alldeles för mycket för att hinna med allt helt enkelt. Jag har också ett stort intresse av ett datorspelsrelaterat projekt som heter OpenMW. Läs mer om det i ett av mina [blogginlägg](här kommer det en länk snart) om du är nyfiken.

Hela grejen med den här sidan som en blogg började med att jag gjorde min hemsida med en static site generator. Då kom det liksom en blogg “på köpet”. Sedan dess har jag bytt ner mig till wordpress på grund av lite tekniskt strul med gitlabs CI och sånt. Hur som helst, gillar du lite av det jag nämnde ovan så kommer du säkert hitta ett och annat kul att läsa. Fokus har varit på hermetisk konservering med tryckkonserveringsapparat, men den delen har flyttat över till den ”nya” bloggen www.konservgeek.se. Gå in där istället om det är det du letar efter.

Trevligt att du tittade in!